March

S M T W T F S
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Events

E.g., 03/04/2015
E.g., 03/04/2015

Tue Mar 10

12:00 pm to 12:50 pm Andrews Hall 134

For Gay, Lesbian, Bi-sexual, Transgender, and Straight people who are interested in LGBT current events and issues, support, discussion, and community awareness. 

12:00 pm to 1:00 pm Hyatt Smith Hall Commons

I'd like to invite you to participate in the English Honor Society game show/fundraiser on Tuesday, March 10, 2015, in the Commons at noon. The cost is $10 per faculty/staff member and $5 per...

Wed Mar 11

3:30 pm to 4:30 pm Frank Holt Gymnasium

Instructor: Sarah Hanson

Train Dirty Fitness Boot Camp is a 60-minute workout for all levels and abilities. Experience this total body workout that utilizes resistance training and cardio...

5:00 pm to 5:30 pm Frank Holt Gymnasium
HIIT Fitness

Instructor: Sarah Hanson

This 30-minute, high-intensity interval training (HIIT) class features functional cardio conditioning and total body strength work that has a level for...

Thu Mar 12

7:45 am to 8:45 pm Kirk Denmark Theatre

The Venom Dance Team practices Tuesday and Thursday mornings throughout the semester.

7:00 pm to 7:30 pm Frank Holt Gymnasium

Instructor: Sarah Hanson

This 30-minute, high-intensity interval training (HIIT) class features functional cardio conditioning and total body strength work that has a level for beginners,...

Mon Mar 16

12:00 pm to 1:00 pm Fireplace Lounge

Math instructor John Wasserstrass will talk about Catalan numbers using math puzzles that all have the same solutions. Bring your lunch and join the discussion. 

3:30 pm to 4:00 pm Frank Holt Gymnasium
HIIT Fitness

Instructor: Sarah Hanson

This 30-minute, high-intensity interval training (HIIT) class features functional cardio conditioning and total body strength work that has a level for...

7:00 pm to 8:00 pm Frank Holt Gymnasium

Instructor: Sarah Hanson

Train Dirty Fitness Boot Camp is a 60-minute workout for all levels and abilities. Experience this total body workout that utilizes resistance training and cardio...

Tue Mar 17

7:45 am to 8:45 pm Kirk Denmark Theatre

The Venom Dance Team practices Tuesday and Thursday mornings throughout the semester.

11:45 am to 1:00 pm Fireplace Lounge

Interested in joining a group where you can meet with new people to encourage one another and to build a stronger relationship with the Lord God? Do you have questions about life, God and His Word...

12:00 pm to 12:50 pm Andrews Hall 134

For Gay, Lesbian, Bi-sexual, Transgender, and Straight people who are interested in LGBT current events and issues, support, discussion, and community awareness. 

Wed Mar 18

10:00 am to 2:00 pm Allen Hall Upper Lobby

Interested in transferring to UW-Parkside after graduation? Find out more about by stopping by to visit with a transfer advisor.

3:30 pm to 4:30 pm Frank Holt Gymnasium

Instructor: Sarah Hanson

Train Dirty Fitness Boot Camp is a 60-minute workout for all levels and abilities. Experience this total body workout that utilizes resistance training and cardio...

5:00 pm to 5:30 pm Frank Holt Gymnasium
HIIT Fitness

Instructor: Sarah Hanson

This 30-minute, high-intensity interval training (HIIT) class features functional cardio conditioning and total body strength work that has a level for...